کامل ترین چک لیست سئو تکنیکال

فهرست مطالب
چک لیست سئو تکنیکال |پایامارکتینگ

چک لیست سئو تکنیکال 2024

همان طور که در مقاله ” چک لیست سئو در سال 2024 ” بیان شد ،  سئو تکنیکال یکی از بخش های مهم خدمات سئو سایت و بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجو است . تهیه چک لیست سئو تکنیکال می تواند به شما کمک کند تا در مراحل ارائه خدمات با استراتژی قدم بردارید و هدف مند پیش روید .

اهمیت سئو تکنیکال در بهینه سازی و ایندکس شدن صفحات وبسایت بسیار زیاد است و لازم است که هر سئوکاری ، چک لیست جامعی از بخش سئو فنی و تکنیکال سایت ، تهیه کند تا بتواند با برنامه ریزی دقیق و رعایت اصول فنی ،  خود را به  صفحه اول گوگل برساند .

در این مقاله از پایا مارکتینگ ، بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ در مشهد ، به بررسی چک لیست سئو تکنیکال می پردازیم . با پایا همراه باشید :

سئو تکنیکال چیست ؟

چک لیست سئو تکنیکال و فنی |پایامارکتینگ

برای بررسی چک لیست سئو تکنیکال ، ابتدا باید با مفهوم سو تکنیکال آشنا شویم و به درک درستی از آن برسیم . سئو تکنیکال در واقع به بررسی معماری سایت از لحاظ فنی می پردازد و شامل پارامترهای زیادی است . در این بخش از سئو وبسایت ، زیر ساخت های سایت طبق اصول موتور های جستجو بررسی می شود .

به عبارت دیگر، به مجموعه فرایندی که برای  بهینه کردن سایت با استفاده از اقدامات فنی و به منظور دیده شده و ایندکس شدن توسط  خزنده های موتور جستجو انجام می گیرد ، سئو تکنیکال گفته می شود .

بخش تکنیکال سایت برای موتورهای جستجو بسیار با اهمیت است ، چرا که توسط رعایت همین اصول اولیه ، به موتورهای جستجو می فهمانید که وب سایت شما شرایط خزش ، ایندکس و افزایش رتبه سایت را دارد .

هدف سئو تکنیکال چیست ؟

هدف از چک لیست سئو تکنیکال |پایامارکتینگ

هدف از تهیه چک لیست سئو تکنیکال ، انجام دقیق سئو تکنیکال است . سئوکار باید بتواند وبسایت خود را از نظر فنی و تکنیکی بررسی کند تا در لیست خزش و کرال ربات های گوگل قرار گیرد . سئو تکنیکال اهداف زیر را با خود به همراه دارد :

  • افزایش سرعت سایت
  • فهم بهتر محتوا
  • افزایش رتبه و رنکینگ سایت
  • افزایش نرخ کلیک
  • افزایش بازدیدکنندگان
  • افزایش امنیت سایت
  • رفع خطا ها و کاهش صفحات 404

پس از تهیه چک لیست سئو تکنیکال و ارائه خدمات تکنیکی سئو ، بهینه سازی سایت و سرور ، سرعت ، ایمنی و تعداد صفحات ایندکس شده توسط گوگل افزایش می یابد .

پیشنهاد می شود بخوانید : چک لیست سئو محتوا شامل چیست ؟

مهم ترین پارامتر های چک لیست سئو تکنیکال

پارامتر های چک لیست سئو تکنیکال |پایامارکتینگ

توجه داشته باشید که هر سئوکاری با هر میزان دانش و مهارت ، باید از چک لیست سئو تکنیکال استفاده کند . حتی یک مشاور سئو حرفه ای ممکن است ، مواردی را از قلم بیاندازد و یا به بعد موکول و سپس فراموش کند .

تهیه چک لیست سئو تکنیکال به شما در تیک زدن پروسه های زیر کمک می کند :

1-معرفی و مشخص کردن نقشه سایت :

با توجه به مستندات گوگل ، دومین راه پیدا کردن آدرس صفحات شما ، استفاده از نقشه سایت است . نقشه سایت فایلی است که به موتور های جستجو راه درست را نشان می دهد تا به درک بهتری از ساختار وبسایت برسد .

2-بررسی لینک های داخلی :

یک سایت هر چقدر هم از تولید محتوای یونیک و قوی بهره برده باشد ، اگر لینک سازی داخلی صحیح نداشته باشد ، نمی تواند توسط موتورهای جستجو کراول و خزش شود . این مورد علاوه بر کاهش رتبه می تواند صفحات زامبی ایجاد کند .

3-بررسی ایندکس بودن صفحات سایت :

سایت باید قابلیت معرفی به گوگل و به اصطلاح ایندکس شدن را داشته باشد .در سایت های وردپرسی ، باید اجازه ایندکس شدن توسط ربات های گوگل داده شود . هم چنین وبسایت شما باید قابلیت ایندکس و کراول توسط خزنده ها را داشته باشد . در غیر این صورت تلاش شما برای سئو سایت وردپرسی بی نتیجه است .

4-بررسی SSL :

یکی از مهم ترین موارد چک لیست سئو تکنیکال ، استفاده از https   برای سایت است . فعال بودن ssl  باید توسط شرکت هاستینگ انجام شود و با هزینه همراه است . سایت های که فاقد ssl  باشند از نظر گوگل نا امن است .

چک لیست سئو تکنیکال |پایامارکتینگ

5-بررسی سرعت سایت :

در صورتی که سرعت لود سایت شما زیاد باشد و مخاطب مدت زمان زیادی را منتظر باز شدن صفحه بماند ، صفحه را ترک خواهد کرد و این به سئو سایت شما لطمه زیادی وارد می کند . هم چنین از نظر گوگل ، وبسایت های کند از اهمیت لازم برخوردار نخواهند بود . سرعت سایت در چک لیست سئو تکنیکال جایگاه ویژه ای دارد .

6-بررسی رسپانسیو بودن سایت :

رسپانسیو بودن یا واکنشگرایی وبسایت به نمایش داده ها در صفحات نمایش مختلف از جمله رایانه ، موبایل و تبلت اشاره دارد . یکی از شرایط ایندکس شدن وبسایت توسط گوگل ، قابلیت رسپانسیو بودن است .

7-رفع خطاهای سرچ کنسول :

شما می توانید لیست مهم ترین خطا های وب سایت خود را در سرچ کنسول ببینید . در چک لیست سئو تکنیکال وب سایت خود ، برنامه دقیقی برای بررسی و رفع خطاهای سرچ کنسول از جمله خطای 404 قرار دهید .

8-بهینه کردن تصویر :

یکی از نکات دیگری که لازم است در چک لیست سئو تکنیکال ذکر شود توجه به تصاویر از نظر کیفیت ، ابعاد و حجم است . استفاده از تصاویر بهینه نه تنها بر سرعت سایت موثر است بلکه می تواند بر تجربه کاربری و سئو سایت موثر باشد .

9-بررسی تگ های کنونیکال سایت :

صفحاتی از سایت که از نظر محتوا ، هم مفهوم و کنیبالیزه شده اند را پیدا کنید و آن ها را رفع کنید . پیداکردن و بررسی کنونیکال سایت باید توسط کارشناس سو انجام و راه حلی برای آن پیدا شود . یکی از روش های رفع کنونیکال ، استفاده از تگ کنونیکال است که مانه از هدر رفتن بودجه خزش سایت می شود .

10-حذف محتوای تکراری :

استفاده از محتوای تکراری نه تنها موجب جریمه گوگل می شود بلکه می تواند باعث می شود کاربر سایت را ترک کند و این می تواند به سئو وبسایت آسیب بزند .

11-استفاده از فایل txt :

فایل متنی روبوتس به گوگل اعلام می دارد که کدام صفحات را ایندکس و بررسی و کدام را نادیده بگیرد . به کمک این فایل می توانید در بودجه خزش سایت صرفه جویی کنید .

12-استفاده از اسکیما :

اگر چه اسکیما در  چک لیست سئو تکنیکال جای دارد ، اما ضروری و واجب نیست . از اسکیما بهعنوان یک روش رقابتی استفاده می شود و در حقیقت توضیحات اضافه ای هستند که در قالب کد به ربات های گوگل ارائه می شود . مانند امتیاز دهی ، سوالات متداول و ..

13-فعال سازی بردکرامپ :

Bread crump  لینک هایی هستند که در بالای صفخات قرار می گیرند و به شما نشان می دهند که در کجا از وبسایت قرار دارید . برد کرامپ در واقع راهنمای مسیر است و برای ساده کردن پیمایش استفاده می شود .

14-استفاده از استراکچر دیتا :

استفاده از ریچ اسنیپت باعث افزایش CTR  و بالا رفتن رتبه سایت شما می شود و این می تواند بر سئو سایت موثر باشد .

15-رفع لینک های شکسته :

یکی دیگر از مواردی که در چک لیست سئو تکنیکال اهمیت دارد ، بررسی و اصلاح لینک های شکسته است . شما می توانید با استفاده از ابزار های مختلف از جمله اسکریمینگ فراگ ، لینک های شکسته را پیدا و رفع کنید .

 

16-بهینه سازی آدرس صفحات :

ساختار url  باید برای کاربر و گوگل خوانا و با مفهوم باشد . استفاده از حروف کوچک ، به کاربردن کلمه کلیدی در یو آر ال و کوتاه بودن آن می تواند در بهینه سازی آدرس صفحات موثر باشد .

 

چک لیست سئو تکنیکال |پایامارکتینگ مشهد

در انتها خوب است بدانید انجام سئو فنی و انجام پارامترهای چک لیست سئو تکنیکال ، بخشی از فرایند سئو است که می تواند توسط متخصصین seo  کاهش یا افزایش داشته باشد . تمامی این موارد به ارتقا و رشد سایت شما کمک می کند و ممکن است در بعضی موارد با سئو محتوا یا سئو داخلی مشابهت داشته باشد .

با کمک چک لیست سئو تکنیکال ارائه شده توسط پایامارکتینگ ؛ آژانس دیجیتال مارکتینگ در مشهد ، می توانید ایرادات احتمالی در سایت را بررسی و رفع کنید . در صورت نیاز به مشاوره و ارائه خدمات سئو در مشهد و سایر شهر های ایران با پایامارکتینگ در ارتباط باشید .

 تماس با پایا مارکتینگ

 

سوالات متداول

سئو تکنیکال چیست ؟

سئو تکنیکال در واقع به بررسی معماری سایت از لحاظ فنی می پردازد و شامل پارامترهای زیادی است . در این بخش از سئو وبسایت ، زیر ساخت های سایت طبق اصول موتور های جستجو بررسی می شود .

هدف از تهیه چک لیست سئو تکنیکال چیست ؟

هدف از تهیه چک لیست سئو تکنیکال ، انجام دقیق سئو تکنیکال است . سئوکار باید بتواند وبسایت خود را از نظر فنی و تکنیکی بررسی کند تا در لیست خزش و کرال ربات های گوگل قرار گیرد .

مهم ترین موارد چک لیست سئو تکنیکال چیست ؟

  1. ssl
  2. robots.txt
  3. سایت مپ
  4. معرفی سایت به گوگل
  5. سرعت سایت
  6. لینک های شکسته
  7. رفع صفحات 404
  8. و...
4.3 4 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سحر
سحر
11 روز قبل

لینک سازی داخلی جز سئو داخلی محسوب می شود یا سئو تکنیکال سایت /

1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x