اگر به فکر راه اندازی یک کسب و کار مناسب افتاده اید حتما به مشاوره کسب و کار خود نیاز پیدا خواهید کرد. امروزه کسب‌وکارها بیش از هر زمان دیگری در معرض خطر اختلال هستند. مشاوران کسب‌وکار ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ پایا می‌توانند به شما کمک کنند تا با چالش های بازار امروز سازگار شوید و بدون توجه به تهدیداتی که ممکن است با آن مواجه شوید، به رقابت ادامه دهید. 

مشاوره کسب و کار چیست؟

مشاوره کسب و کار حرفه ای، شامل طیف گسترده ای از مهارت ها است که به صاحبان مشاغل در زمینه های مورد نیاز کمک می کند. مشاوران به دلیل تحصیلات و تجربیات قبلی به نسبت شما به شرایط کسب و کار دنیای امروز آگاه تر هستند. علاوه بر این، مشاوره کسب و کار، نوعی مشاوره مدیریتی را برای کمک به سازمان ها، برای بهبود عملکرد و کارایی خود ارائه می دهند. این متخصصان کسب و کارها را تجزیه و تحلیل می کنند و راه حل هایی را شناسایی و ایجاد می کنند و در عین حال به شرکت ها کمک می کنند تا به اهداف مورد نظر خود برسند. صاحبان مشاغل باید زمانی که به کمک یا دیدگاهی در مسیر انتخابی خود یا نیروی محرکه ایی برای تغییر در شرکت خود نیاز دارند، از مشاوره کسب و کار کمک گرفته و مشاوران تجاری را استخدام کنند.

مشاوره کسب و کار چه می کند؟

به طور کلی، سه مرحله از فرآیند یک مشاوره کسب و کار تجاری وجود دارد: کشف، ارزیابی و اجرا.

1-کشف

اولین قدم برای هر مشاوره کسب و کار، مرحله کشف است، جایی که هدف کسب و کار شما مشخص است. یک مشاور کسب و کار خوب برای یادگیری هر چه بیشتر یک کسب و کار از صاحب آن و کارمندان وی وقت می گذارد.

مشاور کارهای زیر را انجام خواهد داد: از امکانات موجود بازدید میکند. با هیئت مدیره و کارکنان دیدار میکند. امور مالی شرکت را تجزیه و تحلیل میکند. تمام مطالب شرکت را میخواند و اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری میکند. در طول مرحله کشف، مشاور کسب و کار، جزئیات ماموریت های شرکت و عملیات فعلی شما را کشف خواهد کرد.

2-ارزشیابی

در بحث مشاوره کسب و کار، هنگامی که مشاور کسب و کار درک عمیقی از شرکت شما به دست آورد، با هدف شناسایی جایی که نیاز به تغییر است، وارد مرحله ارزیابی می شود. این مرحله شامل شناسایی نقاط قوت و ضعف شرکت شما و همچنین مشکلات فعلی و قابل پیش بینی است.

بررسی مشکلات ایجاد شده و شناسایی مشکلات جدید:

در به کار گیری مشاوره کسب و کار برای خود در نظر داشته باشید که مشاور باید مشکلاتی را که مالکان و مدیریت قبلاً شناسایی کرده اند مطالعه کند. با مشخص شدن مشکلات اصلی و قابل مشاهده، مشاوران می توانند مسائل جدید یا پیش بینی نشده را نیز مشخص کنند.

یافتن راه‌حل:

یک مشاور کسب‌وکار باید راه‌حل‌هایی را برای مشکلاتی که شناسایی می‌کند، استراتژی‌بندی کند و راه‌هایی را برای سرمایه‌گذاری از فرصت‌ها برای رشد کسب‌وکار، افزایش سود و افزایش کارایی ترسیم کند. به عنوان مثال، فرض کنید شرکت شما دارای بخش فروش به نسبت قوی است اما بخش بازاریابی ضعیفی دارد. این فرصتی است تا منابع بازاریابی خود را افزایش دهید و در بخش کارکنان فروش خود سرمایه گذاری کنید.

دو عنصر حیاتی برای تمرکز بر روی این فرآیند وجود دارد: ارتباط و بازخورد.

ارتباط

در طول مرحله ارزیابی، کل تیم شما باید ارتباط شفاف و باز را با مشاور کسب و کار حفظ کند.

بازخورد

شما و اعضای تیمتان باید توصیه های مشاور کسب و کار را به عنوان انتقاد سازنده در نظر بگیرید. قرار نیست بازخورد مشاور شخصی باشد در حالی که شما و کارمندانتان شخصاً به کسب و کار نزدیک هستید، این فقدان دیدگاه گسترده تر می تواند مانع تغییر و رشد مثبت شود. مشاور، عینیت و دیدگاه تازه ای به ارمغان می آورد. البته، شما باید بازخورد و نظرات خود را به مشاور کسب و کار ارائه دهید، اما ذهن خود را برای ایده های جدید باز نگه دارید.

3-اجرا

هنگامی که شرکت شما و مشاور در مورد یک برنامه به توافق رسیدند، مشاور باید وارد فاز سوم شود: مرحله بازسازی یا اجرای طرح. در این مرحله، مشاور بر روی دارایی های شما کار می کند و بدهی ها را حذف می کند. آنها همچنین پیشرفت طرح را زیر نظر دارند و در صورت نیاز آن را تنظیم می کنند.

انواع مشاوران کسب و کار در مشهد

بحث مشاوره کسب و کار که میشود، انواع مختلفی از مشاوران کسب و کار متخصص در جنبه های مختلف تجاری به چشم میخورند. مشاوران استراتژی و مدیریت در مشاوره کسب و کار می‌توانند تخصص صنعت را به کسب‌وکار شما بیاورند تا به شما در مقیاس‌ های وسیع تری، در به دست آوردن فرصت‌های جدید و افزایش درآمد کمک کنند.

مشاوران با تمرکز بر استراتژی و مدیریت می توانند به کسب و کار شما در انجام کارهای زیر کمک کنند:

فعالیت خود را به بازارهای جدید گسترش دهید یا آگاهی را در بازار فعلی خود افزایش دهید. مدل کسب و کار خود را مجددا سازماندهی کنید تا یک استراتژی مقرون به صرفه ایجاد کنید. قابلیت های کسب و کار خود را افزایش دهید. یک سرمایه گذاری تجاری جدید به دست آورید. با کسب و کار دیگری ادغام شوید یا ساختار کسب و کار خود را تغییر دهید. در دوران گذار کسب و کار خود به عنوان مدیریت میانی بایستید.

نحوه انتخاب مشاور کسب و کار در مشهد

در استفاده از مشاوره کسب و کار در مشهد ، انتخاب یک مشاور تجاری که متناسب با نیازهای کسب و کار شما باشد، می تواند تجربه دلهره آوری باشد. چه به دنبال شخصی برای کمک به نیازهای استراتژی سطح بالا خود باشید یا به دنبال یک متخصص راه حل محور برای بهبود سئو یا فرآیندهای منبع یابی محصول خود باشید، ضروری است بدانید از کجا شروع کنید و به سمت آن یک قدم بردارید.

مشاور تجاری مناسب را پیدا کنید.

پیدا کردن مشاور تجاری مناسب ممکن است چالش برانگیزترین بخش برای مالک یا مدیریت در بخش مشاوره کسب و کار باشد. مشاور باید به کار خود اشتیاق داشته باشد، میل به تعالی داشته باشد و به سازماندهی و جزئیات توجه داشته باشد. یافتن مشاوری ضروری است که در صنعت شما تخصص داشته باشد یا در مورد انواع مشکلاتی که کسب و کار شما با آن مواجه است، تجربه داشته باشد.

مشاور تجاری بالقوه خود را آنالیز کنید.

سوال بپرسید. اگر به یک توصیه شخصی تکیه می کنید، سؤالات مفصلی در مورد تجربه همکارتان، فرآیند مشاور و مهمتر از همه، نتایج کار مشاوره او بپرسید. همکاران شما می‌توانند بینش منحصربه‌فردی از تأثیر بلندمدت پیروی از توصیه‌های مشاور، و نه فقط دستاوردهای کوتاه‌مدت آن‌ها به شما بدهند.

در مورد سوابق و صلاحیت های مشاور اطلاعات کسب کنید. به رزومه مشاور، سوابق تحصیلی و گواهینامه های مرتبط با صنعت خود نگاه کنید. اگر به نظر می رسد مایل به کشف فرصت های یادگیری جدید و به روز نگه داشتن مهارت های خود هستند، نشانه خوبی است.

از مشاور در مورد تجربه عملی آنها بپرسید. تجربه عملی در دنیای تجارت قابل توجه است. اگر کسی مستقیماً از دانشگاه خارج شد و به خود برچسب مشاور داد، آیا چیزی بیشتر از شما می داند؟ به دنبال مشاورانی باشید که با موفقیت کسب و کارهای کوچک، سازمان‌های سازمانی یا بخش‌های خاصی را در اختیار دارند یا اداره می‌کنند.

اطمینان حاصل کنید که تجربه آنها در تجارت شما صدق می کند. یک مدیر عامل سابق بانک ممکن است چشمگیر به نظر برسد، اما آیا آنها دانش و تجربه کافی برای تبدیل کیک شیرینی شما را به یک تجارت کوچک سودآور دارند؟

شاید ممکن باشد. اما اگر شما همچنین به یک صاحب رستوران سابق فکر می کنید که اکنون با موفقیت به رشد غذاخوری های کوچک کمک می کند، این مشاور ممکن است بهترین گزینه برای کسب و کار شما باشد. به دنبال مشاورانی باشید که در صنعت شما و با مشاغلی کار کرده اند که از نظر سبک، اندازه، نیازها و اهداف با شما مطابقت دارند.

وب سایت آنها را بررسی کنید. شما همچنین باید مشاور را از طریق وب سایت و مطالب آنها بررسی کنید. به دنبال تصاویر حرفه ای و اطلاعات مستند در مورد خدمات آنها باشید و قراردادها و هزینه های مشاوره را به طور کامل بررسی کنید. سابقه مشاوره آنها را بررسی کنید.

 

 

شما فقط یک مشاور با تجربه مناسب نمی خواهید؛ شما مشاوری می خواهید که با شرکت هایی مانند شما موفقیت نشان داده باشد. نمونه کارها یا لیستی از برندهایی را که مشاور برای آنها کار کرده است بخواهید و درخواست مراجع کنید. به دنبال مشاوری بگردید که به کسب‌وکارها کمک کرده تا بر انواع چالش‌هایی که با آن‌ها روبه‌رو هستید غلبه کنند یا کسب‌وکارهایی بسیار شبیه به شما ایجاد کرده است، و با آن شرکت‌ها تماس بگیرید تا بفهمید آیا آنها از خدمات راضی هستند یا خیر.

 

تحولاتی که در انتظارات مشتری  و فناوری‌های نوظهور  شکل گرفته تا شرکت‌های زیرک‌تر که وارد صنایع می‌شوند، فرقی نمی‌کند با فرهنگ شرکت و یا فرآیندهای داخلی آن، چالش‌هایی را تجربه کنید یا به یک استراتژی کسب‌وکار جدید نیاز داشته باشید تا آینده مورد نظر شما را منعکس کند، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم.

ما می‌توانیم خدمات خود را برای حمایت از تلاش‌های تغییر، از پیشرفت‌های تاکتیکی تا تلاش‌های تغییر مقیاس بزرگ، افزایش دهیم. مشاوران کسب‌وکار ما رهبران و متخصصان با تجربه‌ای هستند که بر مشتری متمرکز هستند، تحویل را هدایت می‌کنند و می‌توانند پروژه‌های پیچیده را هدایت و مدیریت کنند و به طور موثر در سازمان‌های مختلف تجاری و فناوری کار کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x