24 نکته طلایی سئو که باعث افزایش رتبه سایت می شود؟

فهرست مطالب
افزایش رتبه سایت با پایامارکتینگ

24 تکنیک طلایی سئو در افزایش رتبه سایت

همیشه برخی از نکات کوچک از نظر طراحان سایت و افراد سئوکار کم اهمیت در نظر گرفته می شود، عدم رعایت این نکات باعث خواهد شد که صفحات سایت نتوانند به نتیجه دلخواه برسند. علاوه بر رعایت مسائل تکنیکال سئو، استفاده درست از کلمات کلیدی نیز بسیار حائز اهمیت است و از آنها باید به درستی در عناوین، URL و محتوا استفاده کنیم. در این مقاله ما به بیان 24 نکته مهم و کلیدی در سئو داخلی صفحات پرداخته ایم که می تواند به شما در افزایش رتبه سایت بسیار کمک کند.

برای اطلاع از مهم ترین استراتژی و نکات طلایی افزایش رتبه سایت در سرچ گوگل با پایا مارکتینگ همراه باشید .

افزایش رتبه سایت با پایامارکتینگ

1- استفاده از کلیدواژه‌های دقیق حداقل یک بار در متن صفحه

هم موتورهای جستجو و هم بازدیدکنندگان بالقوه، به دنبال یافتن کلیدواژه‌های هدف در متن صفحه شما هستند. استفاده از کلیدواژه‌ها در محتوای صفحه، بهترین راه برای افزایش رتبه سایت و صفحه نیست اما بخشی اساسی از بهینه‌سازی صفحات برای موتورهای جستجو (SEO) و تجربه‌ی کاربری خوب به حساب می‌آید. برای این موضوع، کلیدواژه‌های هدف خود را حداقل یک بار در متن سند صفحه استفاده کنید.

کلیدواژه‌ها همه‌ی آنچه که برخی باور دارند نیستند، هم گوگل و هم کاربران انتظار دارند که کلمه یا کلماتی که می‌توانند برای توصیف صفحه استفاده شوند، را در خود صفحه پیدا کنند.

2- اجتناب از تکرار بیش از حد کلیدواژه‌ها در صفحه

دومین نکته در افزایش رتبه سایت دقت در استفاده از کلمات کلیدی است . اگر شما از کلیدواژه‌های خود، بیش از حد در یک صفحه استفاده کنید، به گونه‌ای که غیرطبیعی به نظر برسد، هم موتورهای جستجو و هم کاربران احتمالاً صفحه شما را نامطلوب تلقی خواهند کرد. موتورهای جستجوی مدرن به تراکم بالای کلیدواژه‌ها برای درک ارتباط نیاز ندارند، پس سعی کنید محتوایی بنویسید که قصد آنها را برآورده سازد، با ذکر اصطلاحات کلیدی و مترادف‌های آنهاريال سعی در تولید محتوایی کاربر پسند کنید.

اگر بیش از حد یک کلمه کلیدی را در صفحه خود تکرار کرده اید، صفحه خود را ویرایش کنید تا از زبان به شکل طبیعی‌تری استفاده شود. تکرار بیش از حد کلمات کلیدی باعث آزار کاربران خواهد شد و حتی ممکن است صفحه شما توسط الگوریتم های موتورهای جستجو اسپم شناخته شوند.

3- دسترس‌پذیر بودن برای موتورهای جستجو

برای قرار گرفتن در نتایج جستجو، موتورهای جستجو باید قادر به خزیدن (کراول) و دسته بندی (ایندکس) صفحه شما باشند. پیش از آنکه بتوانید از هدف‌گذاری کلیدواژه‌ها یا دیگر تکنیک‌های بهینه‌سازی بهره‌مند شوید، باید اطمینان حاصل کنید که صفحه‌تان برای موتورهای جستجو قابل دسترسی است.

برای افزایش رتبه سایت ،مطمئن شوید صفحات شما برای موتورهای جستجو قابل دسترس است، صفحات سایت باید کد HTTP ۲۰۰ را برمی‌گردانند، خزنده‌ها را مسدود نمی‌کند، برچسب noindex ندارد و URL دیگری را به عنوان canonical خود مشخص نکرده است.

 

حالت بهینه برای این موضوع این است که مطمئن شوید که صفحه کد HTTP ۲۰۰ را برمی‌گرداند، با استفاده از robots.txt، متا robots یا پروتکل x-robots مسدود نشده است. از meta refresh برای انتقال به URL دیگری استفاده نمی‌کند. حتی اگر نمی‌خواهید این صفحه برای موتورهای جستجو قابل مشاهده باشد، برای انتقال دائمی به صفحه جدید و حفظ تمام ارزش‌های لینک از این صفحه، از انتقال ۳۰۱ استفاده کنید و برچسب rel canonical که به صفحه‌ای متفاوت به عنوان صفحه کانونی اشاره می‌کند، نداشته باشد.

اهمیت اطمینان از اینکه موتورهای جستجو می‌توانند صفحه شما را کراول و ایندکس کنند، بسیار مهم است. بسیاری از وب‌سایت‌های زیبا و فوق‌العاده در این مورد مشکل دارند، اگر صفحه شما توسط موتورهای جستجو قابل خواندن نباشد، واضح است که نمی تواند رتبه ای در موتورهای جستجو بدست آورد.

بهبود رتبه در سرچ گوگل با پایامارکتینگ

 

4- اجتناب از تکرار بی‌رویه کلیدواژه‌ها در عنوان صفحه

اگر کلیدواژه‌ها را به قدری در عناوین تکرار کنید که دیگر به صورت طبیعی خوانده نشود، احتمالاً کاربران را دلسرد می‌کند و ممکن است رتبه‌بندی شما در نتایج جستجو را به خطر بیندازد. از کلیدواژه‌های هدف خود، بیش از دو بار در برچسب <title> استفاده نکنید.

شما فضای محدودی در برچسب عنوان خود دارید تا تأثیرگذار باشید. تکرار بیش از حد یک کلیدواژه‌ها نه تنها ظاهری اسپم مانند دارد، بلکه می‌تواند شانس شما برای کسب رتبه‌بندی بهتر را کاهش دهد و مانع افزایش رتبه سایت شود .

مقاله پیشنهادی : بهترین اکستنشن های گوگل برای سئو سایت 

5- اجتناب از استفاده چندین عنوان در یک صفحه

صفحات وب باید تنها یک عنوان داشته باشند، و به دلایل دسترس‌پذیری و بهینه‌سازی موتور جستجو، ما به شدت توصیه می‌کنیم که این رویه را دنبال کنید(Title Tag). اطمینان حاصل کنید که صفحه شما تنها یک برچسب <title> دارد. داشتن چندین عنوان تنها موتورهای جستجو را گیج می‌کند و به رتبه‌بندی شما آسیب می‌زند.

مقاله پیشنهادی : نمونه قرارداد سئو سایت شامل چیست ؟

6- داشتن تنها یک آدرس کانونی (Canonical URL)

برچسب آدرس کانونی (Canonical URL tag) به منظور ارجاع دادن صفحات تکراری به یک آدرس کانونی منحصر به فرد است. برای اطمینان از اینکه موتورهای جستجو منبع کانونی را به درستی تجزیه و تحلیل می‌کنند، صفحه شما باید تنها از یک برچسب کنونیکال در هدر استفاده کند. از Canonical URL tag برای اشاره دادن صفحات تکراری به یک آدرس کانونی صحیح و یکسان، از برچسب آدرس کانونی استفاده کنید. استفاده بیش از حد از کنونیکال، می‌تواند موتورهای جستجو را گیج کند، و ممکن است کاملاً نادیده گرفته شوند و در افزایش رتبه سایت تاثییر معکوس بگذارد .

<link rel=”canonical” href=”<url of main version of page” />

7- کافی بودن تعداد کاراکترها در محتوا

موتورهای جستجو بیشتر از توجه به محتوا (و به ویژه محتوای متنی یک صفحه)، برای دریافتن موضوع و قصدی که ممکن است به آن مرتبط باشد، استفاده می‌کنند. تصاویر بدون متن جایگزین (alt text)، فایل‌های فلش، کدهای جاوا، و سایر محتواهای غیرمتنی می‌توانند برای تجزیه و تحلیل بسیار سخت‌تر یا حتی غیرممکن باشند.

موتورهای جستجو همچنین ممکن است صفحات بدون محتوای متنی منحصر به فرد را به عنوان تکراری از صفحات دیگر ببینند و در نتیجه، از نمایش آنها خودداری کنند. حداقل تعداد کاراکترهای متنی در یک محتوا باید 300 کاراکتری باشد. اطمینان حاصل کنید که صفحه شما شامل محتوای معتبر و منحصر به فرد است که ارزشی به بازدیدکنندگان احتمالی ارائه می‌دهد.

این نکته را توجه کنید که موتورهای جستجو هنوز هم محتوای متنی را دوست دارند! صفحاتی که محتوای کافی ندارند (ما حداقل 300+ کاراکتر، حداقل 50 کلمه را توصیه می‌کنیم، بدون احتساب فضاها) و یا از محتوای کپی استفاده می کنند ،  ممکن است در نتایج جستجو نمایش داده نشوند.یکی از روش های افزایش رتبه سایت تولید محتوای یونیک و حرفه ای است .

در مورد تعداد کلمات وسواس به خرج ندهید. نکته این است که صفحه شما باید منحصر به فرد باشد و باید به موضوعی که تلاش دارید در آن رتبه‌بندی شوید، مرتبط باشد. گفتن چیزی منحصر به فرد یا مرتبط در کمتر از 50 کلمه دشوار است.

 

8- استفاده از کلمات کلیدی مهم در عنوان صفحه

هنگامی که موتورهای جستجو صفحه شما را برای یک کلمه کلیدی رتبه‌بندی می‌کنند، تگ <title> مهم‌ترین جایی است که کلمه کلیدی باید در آن ظاهر شود.

اگرچه موتورهای جستجو در این روزها معمولاً می‌توانند نوع‌های نزدیک به کلمات کلیدی را درک کنند، ما همچنان توصیه می‌کنیم که نوشتن عنوان را با تمرکز قابل توجه‌ای بر کلمات کلیدی دنبال کنید، البته به یاد داشته باشید که عنوان باید به اندازه کافی جذاب و خوانا برای مردم باشد تا بخواهند روی آن کلیک کنند. شکلی از کلمات کلیدی هدف‌گذاری شده خود را در ابتدای تگ <title> خود اضافه کنید، ترجیحاً به عنوان یکی از اولین کلمات. استفاده از کلمات کلیدی دقیق ترجیح داده می‌شود.

<title>کلمه کلیدی اصلی – کلمه کلیدی فرعی – برند</title>

<title>نرم‌افزار سئو، ابزارها و منابع برای بازاریابی بهتر – Moz</title>

عناوین صفحات مهم‌ترین جا برای قرار دادن کلمات کلیدی شما هستند. یک عنصر عنوان حرفه ای و جذاب که به خردمندانه از کلمه کلیدی هدف‌گذاری شده استفاده می‌کند هم به رتبه شما کمک می‌کند و هم کلیک‌های بیشتری از جانب جستجوگران به دست می‌آورد.

9- استفاده از کلمات کلیدی در URL

نکته دیگر در افزایش رتبه سایت ، استفاده از کلمات کلیدی هدف‌گذاری شده در  URL می‌تواند ارتباط صفحه شما را برای رتبه‌بندی‌های موتور جستجو افزایش دهد، به بازدیدکنندگان بالقوه کمک کند تا موضوع صفحه شما را از URL تشخیص دهند و هنگام استفاده به عنوان متن لنگر پیوندهای ارجاع‌دهنده (آنکرتکست)، ارزش SEO ارائه دهد. برای عبارت‌های چند کلمه‌ای، خط تیره به موتورهای جستجو اجازه می‌دهد تا URL را به عنوان کلمات جداگانه بخوانند.

فرمت ایده‌آل

www.mysite.com/my-keyword-phrase

این یک بهبود عالی برای راه‌اندازی یا طراحی مجدد سایت است، اما URL‌های سایت خود را فقط برای تغییر چند کلمه کلیدی تغییر ندهید، جابجایی URL‌ها کار پیچیده‌ای است.

10- استفاده از کاراکترهای استاندارد در URL

استفاده از کاراکترهایی که معمولاً در URL‌ها به کار می‌روند، دسترسی و تفسیر URL شما را برای تعداد بیشتری از کاربران آسان‌تر می‌کند و از مشکلات احتمالی با رتبه‌بندی موتور جستجوی شما جلوگیری می‌کند. همه کاربران صفحه‌کلیدی ندارند که بتوانند به راحتی کاراکترهای کمتر رایج را وارد کنند یا مرورگرهایی که نمایش این کاراکترها را پشتیبانی کنند، و برخی از کاراکترهای خاص می‌توانند بسیار اسپمی به نظر برسند.

برای افزایش رتبه سایت ،مطمئن شوید که URL شما تنها شامل حروف، اعداد، اسلش (/)، کاما (,)، پلاس (+)، نقطه تعجب (!)، نقطه (.)، و خط تیره (-) و پارامترهایی که از علامت آمپرساند (&) و پوند (#) استفاده می‌کنند نیز قابل قبول هستند. استاندارد طلایی برای URL‌ها این است که توسط انسان به راحتی تایپ شوند. موتورهای جستجوی کمی انعطاف‌پذیرتر هستند، اما حتی آن‌ها هم ممکن است با کاراکترهای غیراستاندارد به مشکل بخورند.

11- استفاده از کلیدواژه‌ها در تگ توضیحات (متا دیسکریپشن)

اگر کلیدواژه‌های شما در تگ متا دیسکریپشن باشند، احتمال بیشتری وجود دارد که موتورهای جستجو از آن به عنوان توضیح کوتاهی که صفحه شما را توصیف می‌کند، استفاده کنند و موجب افزایش رتبه سایت می شود .

بازدیدکنندگان بالقوه کلیدواژه‌ها را به صورت برجسته در توضیحات می‌بینند، که این امر باعث افزایش برجستگی و دیده شدن صفحه شما می‌شود. با این حال، مراقب باشید که بیش از حد از کلیدواژه‌ها استفاده نکنید، زیرا این کار می‌تواند هم توسط موتورهای جستجو و هم بازدیدکنندگان بالقوه به عنوان اسپم تلقی شود و احتمال کلیک کردن بازدیدکنندگان برای رفتن به صفحه شما را کاهش دهد.

از کلیدواژه‌های هدف‌دار خود حداقل یک بار و حداکثر سه بار در تگ متا دیسکریپشن استفاده کنید. محتوای تگ متا دیسکریپشن باید بین ۵۰ تا ۳۰۰ کاراکتر باشد و توضیح مفیدی از صفحه ارائه دهد که باعث جذب کلیک‌های جستجو شود. کلیدواژه‌ها در متا دیسکریپشن به شما کمکی برای ارتقاء رتبه نمی‌کنند، اما آنها در صفحه نتایج جستجو برجسته می‌شوند و می‌توانند به جستجوگران سیگنال دهند که شما نتیجه‌ای مرتبط برای پاسخ به پرسش آنها دارید و نرخ کلیک شما را افزایش می دهند.

مقاله پیشنهادی : قیمت و هزینه سئو سایت چقدر است ؟

12- اجتناب از استفاده بیش از حد لینک‌های داخلی

گوگل تأیید کرده است که استفاده از تعداد زیادی لینک داخلی در یک صفحه باعث جریمه نخواهد شد، اما می‌تواند بر میزان انتقال لینک جویس (ارزش ارجاعی لینک) از طریق آن لینک‌ها تأثیر بگذارد و توانایی صفحه شما برای خزیدن، فهرست‌سازی و رتبه‌بندی هدف‌های لینک توسط موتورهای جستجو را کاهش دهد.

برای افزایش رتبه سایت ،تعداد لینک‌های داخلی موجود در صفحه خود را به کمتر از 100 عدد کاهش دهید (البته اگر امکان‌پذیر باشد) یا حداقل سعی کنید تعداد لینک‌های ناوبری و منو را کمتر از 100 نگه دارید.

داشتن بیش از 100 لینک در یک صفحه موضوع وحشتناکی نیست، اما می‌تواند منجر به این شود که ممکن است موتورهای جستجو همه آن‌ها را دنبال نکنند و کاربران در ناوبری دچار مشکل شوند. همچنین این محدودیت 100 لینک مطابق با دستورالعمل توصیه‌شده توسط گوگل می باشد.

 

افزایش رتبه سایت با پایامارکتینگ

 

مقاله پیشنهادی : مشاوره سئو سایت فروشگاهی چگونه موجب افزایش فروش می شود ؟

13- طول بهینه برای عنوان صفحه

وقتی موتورهای جستجو صفحه‌ شما را در صفحه نتایج خود نمایش می‌دهند، اغلب فقط اولین 50-60 کاراکتر را نشان می‌دهند. تعداد دقیق کاراکترها تا حدودی به پهنای پیکسلی هر کاراکتر بستگی دارد و بین موبایل و دسکتاپ متفاوت است. به همین دلیل، 60 کاراکتر یک هدف خوب برای حداکثر طول محسوب می‌شود. اگر عنوان شما بیشتر از این باشد، ممکن است موتورهای جستجو عنوان شما را با چند نقطه … قطع کنند یا آن را با متن دیگری جایگزین کنند. برای جلوگیری از این مشکل، تگ <title> خود را به 60 کاراکتر یا کمتر ویرایش کنید.

عنوان خود را به عنوان یک تیتر در نظر بگیرید، چه چیزی باعث می‌شود کسی روی آن کلیک کند؟ تحقیقات کاربردی نشان می‌دهد که اولین کلمات مهم‌ترین هستند، آنها را با اطلاعات زیادی بارگذاری نکنید.

14- استفاده از آدرس‌های اینترنتی ثابت (Static URLs)

استفاده از یک URL ثابت می‌تواند عملکرد شما در رتبه‌بندی موتورهای جستجو را بهبود بخشد.و باعث افزایش رتبه سایت شود . استفاده از پارامترهای پویا (Dynamic) لزوماً منجر به رتبه‌بندی‌های ضعیف‌تر نمی‌شود، تحقیقات Moz نشان می‌دهد که یک ارتباطی بین این موضوع وجود دارد و معمولاً منجر به نرخ کلیک کمتر (CTR) می‌شوند. URL‌های پویا همچنین منبع رایجی از محتوای تکراری هستند.

برای حل این مشکل از mod rewrite یا ISAPI rewrite استفاده کنید تا URL خود را به یک آدرس ثابت تغییر دهید (با حذف تمام موارد از قبیل ?, = و غیره). به این نکته توجه کنید که آدرس‌های اینترنتی ثابت از دیدگاه رتبه‌بندی و نرخ کلیک (CTR) عملکرد بهتری دارند. اگر تغییر دادن آنها کار آسانی است، برای انجام دادن آن اقدام کنید!

15- استفاده بهتر از تگ توضیحات متا (Meta Descriptions)

در حالی که تگ توضیحات متا (meta description) بر رتبه‌بندی صفحه شما در نتایج جستجو تأثیری ندارد، اما اطلاعات زمینه‌ای در مورد موضوع و تمرکز صفحه را فراهم می‌کند و می‌تواند به بهبود نرخ کلیک (CTR) بازدیدکنندگان بالقوه و افزایش رتبه سایت کمک کند.

برای اینکار یک تگ توضیحات متا به صفحه خود اضافه کنید که محتوای روی صفحه را به نحوی توصیف کند که برای بازدیدکنندگان بالقوه‌ای که از آن را در نتایج جستجو می‌بینند، برایشان جذاب باشد. محتوای توضیحات متا باید بین 50 تا 300 کاراکتر باشد و توصیف مفیدی از صفحه که منجر به کلیک‌های جستجو شود، داشته باشد.

توضیحات متا فرصت شماست تا به جستجوگران اعلام کنید که چرا باید روی لینک شما به جای دیگران در صفحه نتایج کلیک کنند. برای افزایش رتبه سایت ،متن جذابی بنویسید که به وضوح نشان دهد سایت شما بهترین انتخاب برای حل پرسش آنها است.

16- استفاده بهینه از کلمات کلیدی در تگ‌های هدینگ (H)

استفاده درست از کلمات کلیدی می تواند در افزایش رتبه سایت موثر باشد . هرچند استفاده از کلمات کلیدی هدفمند در تگ‌های H1 صفحه شما به اندازه تگ <title> اهمیت ندارد، اما به تثبیت موضوع کمک می‌کند و به کاربران اطمینان می‌دهد که آنچه را انتظار داشتند هنگام کلیک از صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) دریافت می‌کنند. این کار همچنین به عنوان یک شیوه برای ایجاد دسترس‌پذیری بهتر شناخته می‌شود.

اما توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد کلمات کلیدی می‌تواند به عنوان پر کردن کلیدواژه (keyword stuffing) تلقی شود و تأثیر منفی بر رتبه‌بندی‌ها داشته باشد، پس سعی کنید یک تگ H1 ساده بنویسید که یک یا در بیشترین حالت دو تا از اصلی‌ترین کلمات کلیدی جستجوی شما را شامل شود. برای Google News و Bing News، عناوین باید حاوی کلمه کلیدی مربوطه باشند. شما می توانید از کلمات کلیدی هدفمند خود در ابتدای سرفصل‌های H1 خود یک یا حداکثر دو بار در صفحه استفاده کنید.

زمانی که بازدیدکنندگان برای اولین بار به صفحه شما وارد می شوند، مهم است که بدانند صفحه در مورد چیست و بتوانند اطلاعاتی را که به دنبال آن هستند به راحتی پیدا کنند.

17- کلمات کلیدی در ویژگی Alt تصویر

توصیف صحیح تصاویر با استفاده از کلمات کلیدی همچنین برای کاربران دارای معلولیت بینایی که ممکن است از برنامه‌های خواندن متن برای مرور وب استفاده می‌کنند، ارزش افزوده ایجاد می‌کند. استفاده از کلمات کلیدی در ویژگی alt تصویر در یک صفحه، به طور مثبت با رتبه‌بندی خوب مرتبط است. همچنین به بهبود رتبه‌بندی صفحه شما در جستجوی تصویر کمک می‌کند و باعث افزایش رتبه سایت شما می شود .

برای این کار، کلمات کلیدی مورد نظر را به ویژگی alt تصویر یا گرافیک مرتبط اضافه کنید.تا باعث افزایش رتبه سایت در سرچ گوگل شود . اگر صفحه شما شامل هیچ تصویری نیست، برای افزودن تصاویر در صفحات برنامه‌ریزی کنید.

 

افزایش رتبه سایت با پایامارکتینگ

18- استفاده از لینک‌های خارجی در صفحات

ارائه لینک‌های خارجی چیزی است که موتورهای جستجو پیشنهاد داده‌اند که ممکن است منجر به پاداش‌های رتبه‌بندی احتمالی شود و بسیاری از کسانی که این مورد را آزمایش کرده‌اند می‌توانند تایید کنند که ارزش SEO دارد. در هر صفحه‌ای که به طور خاص یک کلمه کلیدی را هدف قرار می‌دهد، ارائه لینک به حداقل یک (و احتمالا بیش از یک) منبع مرتبط و مورد اعتماد به عنوان یک شیوه بهترین عملکرد است. برای این کار، لینکی به منبع مرتبط و مورد اعتمادی اضافه کنید که ممکن است از طرف بازدیدکنندگان مورد استقبال قرار گیرد.

استفاده از لینک دهی با سایت های دیگر را جدی بگیرید، لینک‌های خارجی می‌توانند به نشان دادن ارتباط بیشتر به موتورهای جستجو کمک کنند، می‌توانند ترافیک ارجاعی را ارسال کرده و نشان داده شده است که با رتبه‌بندی‌های بالاتر و ترافیک مثبت مرتبط است و این موجب افزایش رتبه سایت می شود .

19- اجتناب از تکرار بیش از حد کلمات کلیدی در URL

اگر کلمات کلیدی بیش از یک بار در URL استفاده شوند، این کار می‌تواند کمی اسپمی به نظر برسد. تکرار بیش از حد کلمات کلیدی همچنین باعث می‌شود URL شما طولانی‌تر از آنچه که نیاز است شود، که می‌تواند تأثیر منفی بر کاربران و موتورهای جستجو داشته باشد.

برای افزایش رتبه سایت ، همیشه هنگام تغییر URL یک صفحه مستقر که رتبه‌بندی خوبی دارد، احتیاط کنید. برای جلوگیری از اسپم شدن، URL خود را بازنویسی کنید تا از کلمات کلیدی هدف‌گذاری شده تان حداکثر یک بار استفاده شود.

هنگام ایجاد URL‌های جدید، یک ساختار هوشمندانه اغلب example.com/category/keyword است. اگر URL‌های موجود شما شامل موارد متعددی از یک کلمه کلیدی یکسان هستند، در بازنویسی آنها احتیاط کنید، زیرا تغییر URL‌ها گاهی اوقات می‌تواند منجر به از دست دادن رتبه‌بندی‌ها شود.

20- کوتاه کردن طول URL

نکته دیگر در افزایش رتبه سایت ، کوتاه بودن یو آر ال است . موتورهای جستجو اغلب URL نمایش داده شده را پس از 75 کاراکتر قطع می‌کنند. سعی کنید طول URL خود را در حد 75 کاراکتر محدود کنید، ضمن اینکه همچنان توصیفی باشد و از کلمات کلیدی به طور مناسب استفاده کنید. ما همچنین توصیه می‌کنیم از کمتر از سه زیر شاخه در URL خود استفاده کنید تا پردازش آن آسان‌تر شود.

با این حال، همانطور که همیشه توصیه می‌شود، هنگام تغییر URL یک صفحه مستقر که رتبه‌بندی خوبی دارد احتیاط کنید. URL خود را بازنویسی کنید تا مختصر اما توصیفی باشد، ترجیحاً کوتاه‌تر از 75 کاراکتر و سه زیرپوشه. هرچه شما بتوانید URL خود را با استفاده از کمترین کلمات ممکن، اطلاعاتی‌تر کنید، برای کاربران آسان‌تر است تا به سرعت آنچه را که به دنبالش هستند، پیدا کنند.

21- فقط یک توضیحات متا (Meta Description)

اگر سایت شما چندین توضیحات متا داشته باشید، می‌تواند موتورهای جستجو را گیج کند و آن‌ها ممکن است توضیحات متا مورد نظر شما را نمایش ندهند و این می تواند در افزایش رتبه سایت موثر باشد .

جهت افزایش رتبه سایت ،اطمینان حاصل کنید که صفحه شما فقط شامل یک تگ توضیحات متا است. کار را برای موتورهای جستجو بسیار آسان کنید تا بتوانند محتوای صفحه شما را درک کنند. اگر دو توضیحات متا داشته باشید، ممکن است آن‌ها ناراحت شوند و تصمیم بگیرند توضیحات خودشان را برای صفحه نتایج جستجو (SERP) بسازند. سعی کنید کاری کنید که آن‌ها زیاد فکر نکنند!

22- طول بهینه توضیحات متا (Meta Description)

توضیحاتی که موتورهای جستجو برای توصیف صفحه شما استفاده می‌کنند، حدود 160 کاراکتر است. توضیحات متا برای رتبه‌بندی استفاده نمی‌شود، بنابراین کلماتی که فراتر از این تعداد کاراکتر هستند توسط هیچ‌کس دیده نمی‌شوند و توسط موتورهای جستجو استفاده نمی‌شوند.

برای افزایش رتبه سایت ،تگ توضیحات متای خود را ویرایش کنید تا نکات اصلی خود را در 55-300 کاراکتر بیان کنید (گوگل برخی اوقات توضیحات بالای 160 کاراکتر را نیز نمایش می دهد). مهم‌ترین هدف توضیحات متا شما ایجاد یک توضیحات کوتاه است که کلیک‌ها را جذب کند.

23- استفاده از تگ کنونیکال (Canonical Tag)

از مهم ترین راه های افزایش رتبه سایت استفاده از تگ کنونیکال است . از تگ کنونیکال URL برای اطلاع دادن به موتورهای جستجو استفاده کنید تا صفحه شما را به عنوان نسخه کپی شده از URLی که تگ به آن اشاره دارد در نظر بگیرند، و تمام خصوصیات لینک و محتوا را به URL کنونیکال بازگردانند. استفاده از آن باعث می شود که هرگونه تکراری که بعداً ممکن است ایجاد شود به عنوان صفحه تکراری شناخته نشود و قدرت رتبه‌بندی را به سمت خود نکشاند.

یک تگ کنونیکال به URLی که در آن قرار دارد اشاره دارد. اگر مشکل صفحات تکراری در سایت خود دارد یا صفحات ناخواسته در سایت شما ایجاد می شود، یک تگ کنونیکال URL به هدر این صفحه اضافه کنید تا به صفحه‌ای که می‌خواهید تمام نسخه‌های تکراری به آن اشاره کنند، مراجعه کنید.

به خاطر داشته باشید که هر URL منحصر به فرد یک نوع متغیر برای گوگل است. شما ممکن است فکر کنید، “همه آنها یک صفحه هستند”، اما “site.com” و “site.com/index.html” برای ربات‌ها متفاوت هستند.

 

افزایش رتبه سایت با پایامارکتینگ

24- اجتناب از استفاده بیش از حد از لینک‌های خارجی

آخرین نکته برای افزایش رتبه سایت توجه به لینک های خارجی است . لینک دادن به خارج از سایت به طور کلی یک امر خوب است، اما همانند بسیاری از تاکتیک‌های بهینه‌سازی در سئو، اعتدال بهترین مسیر است.

اگر صفحه شما از تعداد زیادی لینک خارجی دنبال شونده (followed) استفاده کند، ممکن است از ارزش دهی موتورهای جستجو به هر لینک خاص جلوگیری کند و همچنین ممکن است باعث فعال شدن ماشه‌های هرزنامه/دستکاری شود، به ویژه اگر آن لینک‌ها به سایت‌های با کیفیت بالا/قابل اعتماد اشاره نکنند. تعداد لینک‌های خارجی دنبال شونده (فالو) را در صفحه خود به زیر 150 کاهش دهید. در بیشتر موارد، زیر 10 ایده‌آل است.

زمانی که به لینک‌های موجود در یک صفحه فکر می‌کنید، به جای اینکه بپرسید ‘کجا می‌توانم خوانندگان را برای اطلاعات اضافی بفرستم؟’ باید فکر کنید که ‘آنها احتمالاً به چه اطلاعاتی نیاز دارند؟’ و ‘بهترین منبع برای یافتن چنین اطلاعاتی کجاست؟’ ارزش را در نظر بگیرید، نه لینک‌ها را.

مقاله پیشنهادی : سئو انگل چیست و چگونه کار می کند ؟

افزایش رتبه سایت و بالابردن بازدید از وبسایت  با پایا مارکتینگ

24 ترفند و راهنمای افزایش رتبه سایت را مرور کردید . اگر تمایل به افزایش بازدید و بهبود رتبه در سرچ گوگل دارید می توانید از خدمات سئو و بهینه سازی وبسایت توسط متخصص seo  در شرگت پایامارکتینگ استفاده کنید .

سئو انواع سایت های فروشگاهی ، شرکتی ، آموزشی و دانلودی به صورت تخصصی و حرفه ای در پایامارکتینگ انجام می شود و به شما کمک می کند با افزایش رتبه سایت و بالارفتن بازدید ، کسب و کار شما دیده شود .

شرکت پایا مارکتینگ با سال ها تجربه و مهارت در طراحی و سئو وبسایت آماده همکاری جهت رشد حرفه شماست . کافی است با پایا تماس بگیرید .

تماس با پایا مارکتینگ

 

سوالات متداول

سئو سایت چیست؟

سئو سایت (SEO) مخفف “بهینه‌سازی موتور جستجو” است و به مجموعه‌ای از روش‌ها و تکنیک‌هایی گفته می‌شود که به منظور بهبود دیده شدن یک وب‌سایت یا صفحه وب در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) به کار می‌روند. این رویکرد شامل بهینه‌سازی‌های داخلی وب‌سایت مانند بهبود محتوا، بهینه‌سازی برچسب‌های عنوان و توضیحات متا، و همچنین بهینه‌سازی‌های خارجی مانند ساخت لینک و استراتژی‌های شبکه‌های اجتماعی می‌شود. هدف نهایی سئو جلب توجه بیشتر کاربران اینترنتی به سایت از طریق افزایش دیده شدن و افزایش رتبه سایت در نتایج جستجو است.

سئوکار چیست؟

سئوکار شخصی است که در زمینه بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) مهارت دارد و به وب‌سایت‌ها کمک می‌کند تا در صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs) رتبه‌های بالاتری کسب کنند. این فرد از دانش فنی در مورد نحوه عملکرد الگوریتم‌های جستجو و فهم خوبی از بازاریابی دیجیتال و رفتار کاربران اینترنتی برخوردار است. سئوکار با اجرای تحلیل‌های دقیق، تعیین استراتژی‌های محتوایی، بهینه‌سازی ساختار سایت، و ایجاد لینک‌های مرتبط و کیفی به افزایش دیده شدن و جذب ترافیک هدفمند به شما کمک می‌کند.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x