پایامارکتینگ

تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال

فهرست مطالب
تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال

تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال

همه ما میدانیم که اینترنت با پیشرفتی که داشته است تاثیر بسیار زیادی روی زندگی و کسب و کار ما گذاشته است همچنین پیشرفت علم و حرکت به سوی دیجیتال شدن نیز از عواملی است که خیلی از کسب و کار ها را دچار تغییراتی کرده است و باعث شده است نیروی انسانی کمتری مشغول به کار باشند و خیلی از کارها را حالا میتوان با اینترنت و ابزار های دیجیتالی انجام دهیم حتی با سرعت بیشتر.

اما در این بین برخی از افراد برای کسب و کار خود به صورت الکترونیکی و برخی نیز به صورت سنتی فعالیت می‌کنند که هر کدام از این نوع تجارت‌ها ویژگی و خصوصیات مخصوص به خود را دارند. در این مقاله قصد داریم تفاوت های کسب و کار سنتی و الکترونیک را توضیح دهیم تا در صورت نیاز هرکدام را که نظرتان را جلب کرد به عنوان روش کسب و کار خود انتخاب کنید.

در ادامه همراه تیم پایامارکتینگ باشید.

مهم ترین تفاوت کسب و کار اینترنتی با سنتی

1-حذف شدن واسطه ها:

مهم ترین تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال در حذف واسطه هاست . در کسب وکار سنتی هر مغازه باید موجودیه خود را از مغازه های بزرگتر و یا شرکت های بزرگتر خریداری کند و در این بین واسطه وجود دارد و وجود واسطه یعنی افزایش قیمت!

درکسب و کار دیجیتال این واسطه ها حذف شده اند و افراد میتوانند برای خرید هر محصولی از اینترنت سفارش دهند بدون هیچ واسطه و یا حتی اتلاف وقت و همین امر باعث شده است خیلی از خرید های آنلاین استقبال شود و هم در وقت و هم درهزینه صرفه جویی شود.

2- اندازه مشتریان :

دلیل دیگر تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال در تعداد مشتری است . در کسب و کار سنتی شما هرچقدر هم تبلیغات خوبی داشته باشید نهایتا در محله یا شهر خود می توانید شناخته شوید و مشتریان خود را داشته باشید و به نوعی میتوان گفت که مشتریان و متقاضیان شما محدود هستند اما در تجارت الکترونیک چون افراد زیادی از سرار جهان به آن دسترسی دارند و هر فرد تایم زیادی را از اینترنت استفاده میکند شما نیز مشتریان نامحدودی میتوانید داشته باشید و محدود به زمان و مکان نباشید.

3- بازاریابی و تبلیغات  :

علت دیگر تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال در روش بازاریابی است .در تبلیغات و بازاریابی سنتی شما میتوانید تراکت چاپ کنید و یا بیلبورد اجاره کنید و دوباره محدود به زمان و مکان باشید اما در کسب و کار دیجیتال شما برای بازاریابی خود میتوانید از شبکه های اجتماعی ، سایت ها و دیگر روش های مشابه استفاده کنید و برای معرفی محصول خود در تمام نقاط جهان فعالیت کنید. بازاریابی و مدیریت شبکه های اجتماعی جزو مهم ترین راه ها برای کسب درآمد می باشد.

از نظر هزینه نیز اگر بازاریابی و تبلیغات این دو کسب و کار را مقایسه کنیم در کسب و کاری سنتی برای چاپ تراکت و یا اجاره بیلبورد باید هزینه زیادی بپردازیم در حالی که در کسب و کار آنلاین هزینه تبلیغات و بازاریابی خیلی کمتر و به صرفه تر است.

تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال

4-مدیریت :

در کسب وکار سنتی شما برای رسیدگی به امور خود به مدیر و حسابدار نیاز دارید و اینکار محدود به زمان فعالیت این دو است و شما نمیتوانید در هر زمان و مکانی به امور شرکت خود رسیدگی کنید اما در کسب و کار اینترنتی و دیجیتال برای رسیدگی به امور خود میتوانید در هرزمانی با استفاده از اینترنت این کار را به سرعت انجام دهید. می توانید مدیریت پیج اینستاگرام خود را به ما بسپارید.و این یکی دیگر از تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال است . 

5-هزینه و سرمایه :

یکی از مهم ترین تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال در کسب وکار سنتی هزینه است .  برای شروع هر کاری باید مکانی را اجاره و یا خریداری کنید و خود را برای پرداخت قبوض برق و آب و هزینه هایی برای مغازه خود آماده کنید

اما در کسب و کار دیجیتال مکان و مغازه ضروری نیست و در خیلی از هزینه ها میتوانید صرفه جویی کنید. و این مورد می تواند یکی از تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال باشد . 

6-نیروی انسانی :

در کسب و کار سنتی برای هر مغازه و یا شرکتی که داشته باشید برای وظایف مختلف به تعدادی نیروی انسانی نیاز دارید و طبیعتا این نیروی انسانی هزینه هایی نیز در بر دارد اما در کسب و کار دیجیتال این نیروی انسانی را یا نیاز ندارید و یا اینکه به تعداد خیلی کمتری نیاز دارید و متقابلا هزینه ها نیز کاهش می یابد.

7-زمانبندی :

زمانبندی از دیگر تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال است . در کسب و کار سنتی اگر قصد داشته باشید به صورت شبانه روزی فعالیت کنید و مشتریان خود را داشته باشید باید افراد بیشتری را استخدام کنید که در شیفت شب نیز فعالیت داشته باشند و این یعنی دو برابر هزینه کردن اما در کسب و کار دیجیتال بدون اینکه نیازی به افراد داشته باشید که در شیفت شب نیز در فروشگاه شما فعالیت داشته باشند میتوانید به صورت شبانه به فروش خود ادامه دهید و افراد با استفاده از اینترنت میتوانند در هر زمان و در هر مکان از شما خرید کنند.

تفاوت کسب و کار سنتی و دیجیتال

 

8-راکت ماندن سرمایه :

چه در کسب و کار سنتی و چه در کسب و کاردیجیتال شما برای شروع فروش هرمحصولی باید شروع به انبار کردن آن محصول کنید که آن محصولات جزئی از سرمایه شما هستند و تحقیقات نشان داده است که راکت ماندن سرمایه در کسب و کار سنتی بیشتر است چون تعداد مشتریانش کمتر و محدود تر است.

9-نمایش محصولات :

در کسب و کار سنتی اگر محصولات زیادی داشته باشید و بخواهید همه آنها را به نمایش بگذارید باید مکان بزرگی در اختیار داشته باشید تا بتوانید همه محصولات خود را به نمایش بگذارید اما در کسب و کار اینترنتی به راحتی میتوانید تمامی محصولات خود را به صورت عکس و یا فیلم به نمایش بگذارید و هیچ محدودیت زمانی و مکانی نیز نداشته باشید.

مقاله پیشنهادی : هشتگ گذاری حرفه ای چیست ؟

جامعه سنتی و جامعه دیجیتالی چه تفاوت هایی دارند؟

تمامی مواردی که در بالا اشاره کردیم تنها بخشی از تفاوت  کسب و کار سنتی و کسب و کار دیجیتال است و همه ما از اهمیت اینترنت در زندگی خود خبر داریم و نمیتوانیم بدون آن زندگی کنیم بنابراین نمیتوان از رشد و اهمیت کسب و کار اینترنتی غافل باشیم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x