اصطلاحات سئو | اصطلاحات رایج و پرکاربرد سئو

فهرست مطالب
اصطلاحات سئو سایت

اصطلاحات سئو حرفه ای و لیست واژه تخصصی

در دنیای سئو ، اصطلاحاتی به گوش شما می خورد که ممکن است معنی برخی از آن ها را ندانید . اگر قصد دارید یک سئوکار حرفه ای شوید ، بهتر است اصطلاحات سئو را بدانید . به طور قطع آشنایی با واژه ها و اصطلاحات سئو می تواند در تخصصی بودن کار شما موثر باشد .

اصطلاحات سئو سایت

رایج ترین اصطلاحات سئو

در این مقاله به معرفی و بررسی اصطلاحات سئو می پردازیم.این اصلاحات می تواند برای حرفه ای شدن در مهارت و تخصص سئو به شما کمک کند !

سئو خارجی (off-page)

مهم ترین و پرکاربرد ترین قسمت از اصطلاحات سئو ،  خدمات سئو خارجی می باشد که در ادامه به بررسی اصطلاحات سئو خارجی می پردازیم.

بک لینک :

یکی از اصطلاحات سئو که بسیار در بین سئو کاران استفاده می شود به لینک هایی گفته می شود که در وبسایت ها و پلتفرم های دیگر کاربران را به وبسایت شما منتقل میکند ، بک لینک به موتور های جستجو کمک می کند تا ارتباط موضوعی صفحات وب را تشخیص دهند.
یکی از بهترین روش ها برای ارتقا سئو وبسایت شما استفاده از بک لینک ها می باشد.

لینک شکسته شده (Broken Link):

لینک شکسته شده از لحاظ ظاهری تفاوتی با لینک های سالم ندارد فقط این لینک ها شما را به صفحه ی درستی انتقال نمی دهند و معمولا به صفحالت 404 منتقل می شوید ، این لینک ها زمانی ایجاد می شود که به عنوان مثال صفحه ای را از وبسایتتان پاک کرده باشید در این صورت اگر کاربر لینک مربوط به آن صفحه را در مرورگر خود وارد کند به صفحه 404 منتقل می شود و لینک آن صفحه جز لینک های شکسته شده محسوب می شود.

بمب گوگل:

این اصطلاحات سئو یکی از تکنیک ها در سئوی کلاه سیاه است بطوری که یک وبسایت در مدت زمان کوتاهی با یک کلمه کلیدی خاص رنک یک گوگل می شود گرچه در مدت کوتاهی گوگل متوجه این موضوع می شود و وبسایت را از نتایج خود حذف می کند اما این کار اغلب با هدف های خاص تبلیغاتی یا سیاسی و … انجام می شود.

لینک دهی Absolute و Relative:

در طراحی وبسایتتان شما می توانید دو نوع لینک سازی داشته باشید ، لینک سازی دقیق که آدرس کامل سایت شما می شود و لینک سازی وابسته که بر اساس آدرس دامنه عمل می کند این نوع لینک سازی را شما می توانید با استفاده از وبسایت هایی که در زمینه کوتاه سازی لینک ها خدمات ارائه می دهند انجام دهید ولی لینک سازی دقیق در زمینه سئو اهمیت بیشتری برای موتور های جستجو دارد با این حال لینک سازی نسبی یا Relative از سرعت بیشتری در برابر لینک سازی دقیق برخوردارند .

لینک سازی داخلی

از دیگر اصطلاحات سئو لینک سازی داخلی می باشد به معنی این است که شما در مقالات سایتتان به مقاله های دیگر از سایت خودتان لینک دهید . بطور کلی هر لینک سازی که به وبسایت خودتان برسد را لینک سازی داخلی می گویند.

لینک فالو (follow) :

بطور کلی اغلب لینک هایی که شما در وبسایتتان می سازید لینک فالو هستند مگر اینکه از ویژگی rel = nofollow در آنها استفاده شود. لینک های فالو و نو فالو در اصل در اهمیتی که گوگل به آن لینک ها می دهد متفاوت است به این صورت که اگر لینک فالو داشته باشید گوگل آن لینک را با اهمیت می داند و برعکس. لینک های فالو و نوفالو در عمل لینک سازی و بک لینک سازی بسیار مهم است.این واژه از اصطلاحات سئو بسیار پر کاربرد است .

لینک نوفالو (no-follow):

لینک های نو فالو ارزش کمتری برای موتور ها و ربات های گوگل دارند .این لینک ها از rel=nofollow استفاده می کنند.

لینک دهی مشترک:

این اتفاق زمانی می افتد که شما در یک مقاله به دو وبسایت متفاوت لینک داده باشید، به این صورت گوگل متوجه می شود که موضوع مقاله شما با وبسایت هایی که لینک کرده اید یکسان است.

بک لینک از PBN :

بک لینک pbn در واقع قدرتی برابر با چندین ریپورتاژ اگهی دارد و یکی از اصطلاحات سئو است . 
افرادی هستند که تعداد زیادی وبسایت طراحی میکنند و اعتبار این وبسایت هارا بالا میبرند و پس از بالا رفتن اعتبارشان شروع به بک لینک سازی به سمت سایت های هدف میکنند و از مشتریان خود هزینه دریافت میکنند.

در واقع این وبسایت ها بعد از اینکه از گوگل امتیاز بالایی گرفتند اقدام به فروش لینک کرده و چون رتبه بالایی در گوگل داشتند لینک سازی این وبسایت ها قدرت بسیاری در افزایش رتبه سایت شما خواهد داشت .
سایت های زیادی در زمینه فروش بک لینک pbn فعالیت میکنند که میتوانید با سرچ در گوگل سفارشتان را به این سایت ها بدهید .

مزرعه لینک:

یکی دیگر از اصطلاحات سئو  می باشد و به صفحاتی که لینک های بسیاری در آن ها وجود دارد و صرفای برای ایجاد لینک ساخته شده اند مزرعه لینک می گوییم. این صفحات معمولا محتوای خواندنی و جذابی برای کاربران ندارند و فقط مکانی برای ساخت لینک می باشند این وبسایت ها معمولا برای عملیات بک لینک سازی مورد استفاده قرار می گیرد.

متن دارای لینک (Anchor Text):

حتما شما هم بسیاری از مطالب را خوانده اید که بعضی کلمات کلیدی در آن به رنگ آبی یا رنگی متفاوت با بقیه مطلب می باشد که اگر موس را روی آن کلمه ببرید به رنگ دیگری در می آید و اگر کلیک کنید شما را به صفحه ی دیگری منتقل می کند اینگونه متن ها را متن دارای لینک یا متن لینک شده یا متن انکر می گویند.

کلمات کلیدی با نام برند:

هنگامی که شما در کلمه کلیدی خود نام برند خود را نیز ذکر میکنید این کلمه کلیدی ، کلمه کلیدی با نام برند خوانده می شود. به عنوان مثال “طراحی سایت” یک کلمه کلیدی و “طراحی سایت پایامارکتینک” یک کلمه کلیدی با نام برند می باشد.

سئو داخلی (on-page)

قبل از اینکه شما به سراغ سئو خارجی سایت بروید باید بر روی سئو داخلی سایت خود کار کنید اما سئو داخلی اهمیت کمتری نسبت به سئو خارجی دارد ، در ادامه به بررسی اصطلاحات سئو داخلی می پردازیم.

تگ عنوان(Title Tag):

در واقع مهم ترین عنوان سایت شما که در صفحه نتایج گوگل و به صورت بزرگ نوشته می شود تگ عنوان گفته می شود و بسیار در امر سئو سایت شما موثر است.

نرخ کلیک(CTR):

نرخ کلیک یا click through rate یکی از آماری هست که توسط سرچ کنسول گوگل به شما نمایش داده می شود که به صورت درصد بیان می شود به این صورت که اگر جستجوی یک کلمه کلیدی در روز 1000 عدد باشد و 200 نفر از کاربران بعد از جستجوی آن عبارت وبسایت شمارا مورد بررسی قرار دهند نرخ کلیک شما عدد 20 درصد خواهد بود “20درصد از کاربران سایت شما را برای مطالعه انتخاب کرده اند”

کلمات کلیدی LSI :

یکی دیگر از اصطلاحات سئو  می باشد ؛ در سئو کلمات کلیدی که مفهوم کلمه کلیدی اصلی را می رسانند LSI می گوییم به این صورت که گوگل برای پیدا کردن بهترین نتیجه برای کاربر از این کلمات بهره می گیرد کلمات کلیدی LSI الزاما مترادف کلمه اصلی نیست و هر کلمه ای که مفهوم و منظور کلمه کلیدی اصلی را برساند LSI می باشد.

توضیحات متا (Meta Description):

از کلیدی ترین اصطلاحات سئو داخلی توضیحات متا می باشد.

این تگ در واقع توضیحاتی برای صفحه ای می باشد که شما در وبسایتتان ایجاد کرده اید به این صورت که این توضیحات فقط برای موتور های جستجوی گوگل قابل نمایش است و برای کاربرد قابل مشاهده نیست.

زمان ماندگاری در وبسایت (Dwell Time):

زمان ماندگاری در وبسایت از هنگام کلیک بر روی سایت شما آغاز شده و تا زمانی که به صفحه جستجو برنگردد یا مرور گر خود را نبندد ادامه خواهد داشت .
این معیار جز کلیدی ترین معیار های گوگل برای سنجش ارزشمندی محتوای شماست ، در صورتی که اگر این مقدار کمتر از 5 ثانیه باشد یک نکته منفی برای سایت شما محسوب می شود.

در ادامه اصطلاحات سئو  همراه تیم پایامارکتینگ باشید.

پیشنهاد گوگل (Featured Snippet) :

گاهی اوقات شما هم متوجه شده اید که وقتی کلمه ای را سرچ می کنید گوگل اولین وبسایتی که به شما نشان می دهد با سایر وبسایت ها تفاوت دارد این تفاوت باعث می شود تا اطلاعات بیشتری دریافت کنید و معمولا بیشترین شباهت با موضوعی که مدنظر شماست دارد.
این حالت زمانی رخ می دهد که وبسایت شما دقیقا همان موضوعی را که کاربر سرچ کرده کامل و به بهینه ترین شکل ممکن توضیح داده است ، اینکه گوگل کدام وبسایت را در این قسمت قرار دهد بستگی به خود گوگل و الگوریتم های آن دارد.

متن آلت (جایگزین تصویر):

برای سئو سازی تصاویر ما باید یک سری توضیحات برای هر تصویر در قسمت متن آلت آن تصویر قرار دهیم ، موتور های جستجوی گوگل تا به امروز توانایی کاوش تصاویر را ندارند که بفهمند هر تصویر مربوط به چه زمینه ای است بدین منظور ما باید متن آلت را برای تمامی تصاویرمان قرار دهیم تا سئو تصاویر نیز کامل شود.

مزرعه محتوا:

یکی از تکنیک های قدیمی سئو کلاه سیاه می باشد که اکنون منسوخ شده است و موتور های جستجو به سادگی این عمل را مورد بررسی قرار می دهند و سایت را از صفحات جستجو حذف می کنند.

در این روش طراحان سایت به ساخت صفحات متعدد و با مطالب بی ارزش میکردند و در این صفحات شروع به لینک سازی مخرب میکنند تا رتبه سایت به سرعت بالا رود که همانطور که گفته شد این روش منسوخ شده است.

سایر اصطلاحات سئو ،کاربردی و مهم

از پرکاربردترین اصطلاحات سئو در میان سئو کار ها اصطلاح سئو کلاه سیاه و کلاه سفید و کلاه خاکستری می باشد که در ادامه توضیح مختصری در مورد هر کدام می دهیم.
 

سئو منفی:

سئو منفی به معنی از دست رفتن جایگاه وبسایت در نتایج گوگل می باشد بدین
صورت که به هر عملی که شما انجام دهید تا رتبه سایت کاهش یابد سئو منفی می
گوییم ، توجه کنید که سئو منفی با سئو کلاه سیاه تفاوت دارد ؛ سئو کلاه
سیاه توسط خود مدیر سایت انجام می شود ولی سئو منفی توسط شخص دیگر به منظور
پایین اوردن رتبه ی سایتی صورت می گیرد.

سئو محلی:

هنگامی که شما بخواهید کسب و کارتان را به اطرافیان و کسانی که در
موقعیت مکانی نزدیک به شما هستند معرفی کنید باید حتما در کلمه کلیدی از
نام محله تان استفاده کنید به عنوان مثال : بهترین رستوران مشهد یا بهترین
رستوران در هاشمیه مشهد ، بدین شکل سئو محلی انجام داده اید .

خطای 404 :

خطای 404 هنگامی رخ می دهد که کاربر بخواهد وارد قسمتی از سایت شما شود که دیگر وجود ندارد.

مثلا شما قبلا مقاله ای در سایتتان داشته اید با عنوان طراحی سایت با جوملا داشته اید اما بعدها، با توجه به استفاده کم کاربران از جوملا این مقاله را از وبساییتان حذف کرده اید حالا اگر کاربری لینک آن صفحه را در مرورگر وارد کند با خطای 404 مواجه می شود که یکی از بدترین خطا ها از دید گوگل می باشد و سئو سایت شما را خراب می کند.

برای رفع این خطا شما باید از ریدایرکت 301 استفاده کنید که در ادامه به توضیح این اصطلاح می پردازیم.

ریدایرکت 301 :

این اصطلاح به معنی انتقال کاربر به صفحه ی دیگر است ، چنانچه شما نوشته یا صفحه ای را در وبسایتتان حذف کرده باشید باید حتما لینک قبلی را به آدرس جدید انتقال دهید.

مورد دیگری که از انتقال 301 استفاده می شود هنگامی است که کاربرد ادرس اشتباهی از وبسایت شما را در مرورگر خود وارد می کند شما برای کنترل کردن این ادرس های اشتباه باید حتما آن هارا با ریدایرکت 301 مدیریت کنید تا سئو سایتتان به مشکل نخورد و رتبه گوگل شما کاهش نیابد.

قسمت بالایی صفحه (above the fold):

این اصطلاح از گذشته در روزنامه ها بکار برده میشد و به صفحه اول روزنامه گفته میشد.

در دنیای سئو این اصطلاح به قسمت بالایی صفحه اول سایت شما گفته می شود که این قسمت برای موتور های جستجو از اهمیت ویژه ای برخوردار است و گفته می شود بهتر است حتما تگ H1 را در این بخش استفاده کنید.

اصطلاحات سئو

الگوریتم BERT :

گوگل هر ساله برای ارتقا سیستم موتور جستجو خود الگوریتم های مختلفی را معرفی و رونمایی می کند
یکی از این الگوریتم ها که جز بزرگترین و هوشمند ترین الگوریتم های گوگل محسوب می شود الگوریتم BERT می باشد ؛

این الگوریتم با استفاده از ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی در تلاش است تا زبان محاوره ای کاربران را درک کند و راحت تر کاربران بتوانند منظور خود را به گوگل برسانند .
الگوریتم برت مخخف شده ی Bidirectional Encoder Representations from Transformers می باشد.

بردکرامب (breadcrumb) :

بردکرامب که این کلمه از یک داستان قدیمی برگرفته شده است به این ترتیب که پدری میخواست فرزندان خود را در جنگلی ببرد و آنهارا انجا رها کند،فرزندان متوجه می شوند و تمام طول مسیر را با تکه های نان علامت گذاری میکنند تا بتوانند به خانه بازگردنند اما در نهایت متوجه شدند که تکه نان ها توسط پردندگان خرده شده است.

این اصطلاح در دنیای وب و سئو به معنی مسیریاب یا مسیر راهنماست ؛ برای اینکه متوجه شوید اکنون در کدام قسمت سایت قرار دارید . و معمولا از قسمت آدرس سایت متوجه خواهید شد.

ضریب خروج یا بانس ریت(bounce rate):

اگر کاربران هنگام ورود به یکی از صفحات سایت شما بدون رفتن به صفحه ی دیگر بلافاصله از آن خارج شوند ضریب خروج محاسبه می شود. ضریب خروج بین 0-100 است و برای یک سایت خوب بطور متوسط این عدد بین 30-70 است .

کنیبالیزیشن :

از دیگر اصطلاحات سئو می باشد و به این معنی که اگر شما چند پست و مقاله از وبسایتتان را با یک کلمه کلیدی خاص سئو کنید ممکن است در صفحه اول گوگل 2 یا 3 مورد از مقالات شما قرار گیرد به این اتفاق کنیبالیزیشن گفته می شود .

در وحله اول شاید خوشحال شوید اما این اتفاق باعث می شود که صفحات شما در گوگل با یکدیگر به رقابت بپردازند ، درصورتی که اگر یک صفحه از شما در گوگل باشد ممکن است تا مدت طولانی تری در رتبه نخست قرار گیرد.

برای رفع این مشکل بهتر است برای هر کلمه کلیدی یک پست جامعی تهیه کنید و از زدن پست ها و مقالات متعدد با کلمه کلیدی یکسان خودداری کنید.

محتوا پادشاه است:

احتمالا شماهم این اصطلاح از اصطلاحات سئو  را در دوره های آموزشی شنیده اید به این معنا که اگر میخواهید سایت مفید و با رتبه بالا داشته باشید باید بتوانید محتوای خیلی خوبی تولید کنید .

بودجه خزش(Crawl Budget):

یکی دیگر از اصطلاحات سئو ، بودجه خزش است . بودجه خزش به تعداد صفحاتی گفته می شود که گوگل در طی دوره معینی در سایت شما ایندکس می کند
بطوری که اگر شما یک وبسایت خبری داشته باشید که هر لحظه اتفاقات باید بر روی سایت قرار گیرد بودجه ای که گوگل برای وبسایت شما در نظر می گیرد به مراتب بالاتر از یک وبسایت فروش لباس می باشد.

نرخ تبدیل (conversion rate):

نرخ تبدیل معیاری برای سنجش مشتریان و به اصطلاح کاربران واقعی سایت شما می باشد.

به عنوان مثال شما یک وبسایت با یک فایل ویدیویی برای دانلود دارید اگر در ماه وبسایت شما 100 بازدید کننده داشته باشد و 60 نفر این ویدیو را دانلود کرده باشند نرخ تبدیل سایت شما 60 درصد خواهد بود .

همینطور وبسایت های فروش کالا با ثبت سفارش و در وبسایت های وبلاگی با پر کردن فرم این معیار محاسبه می شود.

حذف از ایندکس :

هنگامی که صفحه ای از وبسایت شما مرتکب تخلفی شده باشد و گوگل این موضوع را متوجه شود آن صفحه از وبسایت شما را از نتایج جستجو حذف می کند در این حالت می گوییم صفحه از ایندکس حذف شده است .

حالت دیگری که حذف از ایندکس رخ می دهد زمانی است که دارنده سایت خودش درخواست حذف کردن یک صفحه از سایتش را از ایندکس بدهد ، این عمل در سرچ کنسول گوگل انجام می شود.

محتوای تکراری (Duplicate Content):

محتوای تکراری یا کپی محتوایی که عینا از وبسایت های دیگر در سایتتان قرار دهید کپی محسوب می شود و سیگنال بسیار بدی برای سایت شماست و گوگل این موضوع را به سرعت متوجه خواهد شد و با اینگونه وبسایت ها کاملا مخالف است.

محتوای همیشه سبز:

یکی از اصطلاحات سئو که زیاد شنیده اید محتوای همیشه سبز است .

محتوایی که همیشه و در تمامی زمان ها بتواند رنک یک گوگل شود را محتوای همیشه سبز می گویند به عنوان مثال : مخترع برق کیست یک محتوای همیشه سبز است و بهترین فیلم سال 2019 بعد از چند سال دیگر سرچ نمی شود و از این موضوع نمی توان به عنوان محتوای همیشه سبز یاد کرد.

راهنمای وب مستر گوگل :

از بزرگترین و معتبر ترین مقاله ها و کتاب هایی که توسط خود گوگل منتشر می شود تا تکنیک های سئو را به صورت کامل به شما آموزش دهد چه تکنیک های قانونی چه تکنیک های غیر قانونی همه در این کتاب توضیح داده می شود و بهترین مرجع می باشد.

لندینگ پیج یا صفحه فرود :
به صفحه ای گفته می شود که از کاربر میخواهد تا اطلاعاتش را وارد کند معمولا این نوع صفحات چه برای خرید محصول یا عضویت در سایت باشد را صفحات لندیگ یا فرود می گویند.

کلمات کلیدی طولانی :

معمولا به کلمات کلیدی گفته می شود که بجای اینکه منظور کلی را بیان کند منظور دقیق کاربر را بیان می کند و معمولا بیش از 3 یا 4 کلمه است به عنوان مثال : “روش های نگهداری گلدان اپارتمانی” یک کلمه کلیدی طولانی و “گل اپارتمانی” یک کلمه کلیدی کوتاه است .

شاخص کلیدی عملکرد یا KPI :

معیار هایی برای سنجش عملکرد شما در فرایند سئو سایت بکار گرفته می شود با عنوان شاخص کلیدی عملکرد نام برده می شود.

بطور مثال کارفرمای شما بعد از مدتی کار کردن از شما میخواهد تا گزارشی از عملکردتان برای ایشان فراهم کنید شما با مراجعه به شاخص های اساسی در این زمینه از جمله افزایش بازدید در یک کلمه کلیدی خاص و یا کاهش نرخ خروج از سایت را به ایشان نشان دهید و یا هر شاخص دیگری که مدنظرتان هست ، بطور کلی به این شاخص ها KPI گفته می شود.

ریچ اسنیپت (Rich Snippet):

هنگام جسجتو بعضی از سایت های اگر دقت کرده باشید با سایر سایت هایی که گوگل به شما نشان داده است متفاوت است به عنوان مثال بعضی دارای ستاره بعضی تاریخ ، قیمت و … دارند این ها نشانه هایی از rich snippet می باشند.

ریچ اسنیپت ها در واقع کد های HTML هستند که به موتور های جستجو کمک میکنند تا مطالب سایت شما را بهتر درک کنند.

هدف جستجوی کاربر (search intent):

هدف جستجوی کاربر به این معنی می باشد که بهتر است شما بیشتر از کلمات کلیدی طولانی تر ولی نزدیک به مفهوم کاربر استفاده کنید نه کلمات کلیدی کوتاه که فقط ربات ها متوجه آن شوند.

SERP:

این کلمه مخفف عبارت search engine results page می باشد و به معنی همان صفحه ای می باشد که نتایج گوگل به شما نمایش داده می شود.

کنونیکال تگ (Canonical Tag):

اگر در وبسایت ما چندین صفحه با موضوعاتی مشابه به هم موجود باشد برای اینکه به گوگل بفهمانیم کدام صفحه صفحه ی اصلی مربوط به آن موضوع است از تگ کنونیکال استفاده می کنیم .

این تگ برای همه ی وبسایت ها ضروری است و استفاده نکردن از آن باعث سردرگمی موتور های جستجو می شود.

تکنیک کلوکینگ (cloaking):

این روش از اصطلاحات سئو  معمولا در سئو کلاه سیاه مورد استفاده قرار می گیرد و به عملیاتی گفته می شود که در آن برای ربات های گوگل اطلاعات خاصی را در وبسایت به نمایش می گذاریم؛ به این صورت که کاربر یک مدل از اطلاعات را مشاهده می کند اما ربات های گوگل نوعی محتوای دیگر که سئو شده هستند.

Http Status Code:

زمانی که شما آدرس یک وبسایت را در مرورگرتان وارد می کنید و قصد ورود به این وبسایت را دارید مرور گر یک درخواست به سمت سرور های این سایت ارسال می کند و در مقابل آن سرور نیز با یک کد 3 رقمی پاسخ مرورگر را می دهد و وضعیت HTTP را به مرورگر اعلام می کند ، این کد ها کد های وضعیت HTTP گفته می شود.

پروتوکل HTTP2:

یکی از اصطلاحات سئو می باشد که این پروتوکل که اپدیتی از پروتوکل HTTP می باشد که کار انتقال اطلاعات فرامتنی میان سرور و مرورگر را بر عهده دارد.

Page Speed سرعت صفحه:

زمانی که برای لود شدن یک صفحه و بارگذاری و نمایش آن به کاربر طول می کشد را سرعت صفحه می گوییم که هرچه این مقدار پایین تر باشد سایت شما رتبه بهتری خواهد گرفت .این واژه یکی از پر کاربرد ترین اصطلاحات سئو بین سئوکاران است و در رسیدن به صفحه اول گوگل نقش بسزایی دارد . 

Removal:

این مورد از اصطلاحات سئو ، تقریبا عملی متضاد با عمل ایندکس هستش ، به طوری که هرگاه بخواهیم صفحه ای را از نتایج گوگل حذف کنیم کافیست آدرس آن را در سرچ کنسول گوگل قسمت Removal وارد کرده و این صفحه را از نتایج جستجو حذف کنیم . اما این حذف شدن دائمی نیست و پس از گذشت 6 ماه دوباره به نتایج گوگل بازمیگردد.

فایل robots.txt جلوگیری از ورود ربات ها به سایتمان:
قطعا شما هم بخش هایی از سایتتان از نظر محتوایی و سئویی چندان برایتان با اهمیت نیست ؛ برای اینکه گوگل این صفحات را کاوش نکند و رتبه سایت شما را خراب نکند تنها کاری که می توانید انجام دهید استفاده از فایل robot.txt می باشد، به این صورت که در هر صفحه که این فایل را قرار دهید ربات های گوگل این صفحه را بررسی نخواهند کرد.

نقشه سایت (site map):

یکی از مهم ترین اصطلاحات سئو ، نقشه سایت است .با توجه به اینکه روزانه هزاران صفحه و وبسایت به گوگل اضافه می شود و گوگل برای کاوش تمامی این سایت ها زمان کافی ندارد بنابر این برای اینکه بتواند همه ی این سایت ها را به سریع ترین زمان ممکن بررسی کند از طراحان می خواهد تا نقشه ای برای سایتشان تهیه و در اختیار گوگل قرار دهند تا اینگونه روال کار بررسی فایل ها سریع تر می شود.

TLD دامنه سطح بالا (Top Level Domain):

در واقع پسوند انتهایی آدرس سایت شما می شود TLD که انواع مختلفی دارد مثل ir ، com ، gov و … که هر کدام تفاوت هایی با یکدیگر دارند.

URL Inspection:

هنگامی که شما بخواهید درخواست ایندکس صفحه ای را به گوگل بدهید از این ابزار استفاده می کنید .
این ابزار در سرچ کنسول گوگل می باشد و کافیست در آن آدرس صفحه ای که می خواهید را تایپ کنید و درخواست را ارسال کنید.

دامین آتوریتی (Domain Authority)

از دیگر اصطلاحات سئو دامنه اتوریتی است : امتیازی که گوگل به وبسایت می دهد هرچه این عدد بالاتر باشد جایگاه بهتری از نظر ربات های گوگل دارد و باعث سریع دیده شدن مطالب ان وبسایت میشود.

اعتبار صفحه (page authority):

این مورد از اصطلاحات سئو  شباهت زیادی با دامین اتوریتی دارد با این تفاوت که برای یک صفحه خاصی از وبسایت شماست.

امتیاز اسپم:

این معیار از اصطلاحات سئو که توسط وبسایت moz معرفی شد معیاری برای سنجش کلاهبرداری بودن یک سایت می باشد.

درباره اصطلاح جدید و مفهوم نرو مارکتینگ چیزی شنیده اید ؟

اصطلاحات سئو سایت|وبسایت

اصطلاحات سئو از نظر نوع و مدل کار

در اصطلاحات سئو از واژه های کاه سیاه و کلاه سفید بسیار استفاده می شود . به راستی این 2 مورد از اصطلاحات سئو چیست ؟ و چه کاربردی دارند ؟

(تکنیکهای کلاه سیاه یک روشی سریع برای افزایش رتبه سایت در نتایج جستو جو هستش  این تکنیک هدفش فریب  موتورهای جستوجو هستش بجای پاسخ به نیاز و مشکلات کاربران. کع در مدت کوتاهی رتبه اول رو بدست میارن که با همون سرعت  جایگاه خودشون رو از دست میدن.از جمله ترفندهای سئو کلاه سیاه خرید بک لینک و کیورد استافینگ هستش )

  • تکنیکهای کلاه سفید ، الگوریتمهای گوگل چراغ راه مدیران وبسایت و سئوکار هستش برای اینکه سایت خودشون رو مطابق با خواسته های گوگل  و نیازهای  کاربران اماده کنن تا نتیجه  رتبه خوبی بدست بیارن که اینجا سئوکارها به سه دسته تقسیم میشن که عده ایی از قوانین گوگل پیروی میکنن و تخلف نمیکنن که به این دسته ، سئوکارخای کلاه سفید گفته میشه
  • تکنیکهای کلاه خاکستری این دسته از سئوکاران، قوانین گوگل رو همراه با  ترفندهایی با سرعت بیشتری سایت رو به جایگاه اول میاره که لطمه ایی وارد نمیکنه بلکه برعکس  بلکه باعث بهبود رتبه میشه

بعد سئو کردن سایت خودمون نیاز هستش تا  میزان پیشرفت رو اندازه بگیریم که با ابزارهای سئو میتونن در ادامه مسیر بهمون کمک کنن

اصلاحات رایج در سئو

اصطلاحات سئو مربوط الگوریتم های گوگل

به طور حتم از الگوریتم های گوگل در اصطلاحات سئو زیاد شنیده اید . گوگل همش رفتار کاربران رو انالیز میکنه و براساس رقتار کاربرها قوانینی رو برای رتبه بندی سایت وضع میکنه  که بهشون الگوریتم گوگل میگن که ریشه تمام تکنیکهایی که سئو کارها برای سئوی سایت استفاده میکنن در الگوریتمهای گوگل هستش که سئوکاران با توجه به الگوریتم گوگل تکنیکهایی رو بوجود میارن تا سایتشون در رتبه بندی ها جایگاه اول برسونن. چندتا از مهمترین الگوریتم ها ، الگوریتم پاندا ، الگوریتم مرغ مگس خوار ،  الگوریتم گوگل پنگوئن ، الگوریتم PayDay Loan هستش.

  1.  الگوریتم پاندا کیفیت  محتوای داخل صفحات رو بررسی میکنه  و صفحاتی که کپی کرده باشه یا محتوا بی کیفیت باشه  در رتبه های پایینتر قرار میده و این الگوریتم دائم درحال بروزرسانی هستش و هر سال اپدیت جدیدی از ان ارائه میشه.
  2. الگوریتم مرغ مگس خوار  این الگئریتم برای درک بهتر از معانی کلمات در جمله و در کنار  کلمات دیگر هستش در نتیجه از قبل هوشمندتر شده و نتایج مرتبط تری رو اراثه میده
  3. الگوریتم گوگل پنگوئن کیفیت بک لینک هر سایتی رو شناسایی میکنه  و  وقتی شما از یک سایت معتبر و مشهور لینک میگیرین تفاوت  زیادی داره  با زمانی که لینک ها رو از جای نامعتبر خریداری بشه
  4. الگوریتم PayDay Loan  سایتهای اسپم رو فیلتر میکنه و سایتهای اسپم به سایتهایی گفته میشه که از تکنیکهای کلاه سیاه استفاده کردن گفته میشه

با رایج ترین واژه نامه و مهم ترین لیست تخصصی اصطلاحات سئو سایت آشنا شدید . برای درک بیشتر خدمات سئو و بهینه سازی وبسایت   با پایامارکتینگ همراه باشید .

شرکت پایامارکتینگ با سال ها تجربه حرفه ای و سئو تخصصی انواع وبسایت ها از جمله سایت های آموزشی ،فروشگاهی ، دانلودی و.. می تواند تا رسیدن شما به هدف و کسب رتبه برتر در سرچ گوگل با شما همراه باشد .

تماس با پایا مارکتینگ

برای دریافت مشاوره و استفاده از خدمات سئو با پایامارکتینگ در ارتباط باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x